• Česká verze e-shopu
  • Česká verze e-shopu

Zavolejte nám: 800 174 632

Slevová karta MAL a podmínky použití

SBÍREJTE BODY A ZÍSKEJTE PRODUKTY MEDPHARMA ZDARMA!

PRAVIDLA
1. Každý maloobchodní zákazník, který zakoupí přípravek MedPharma, spol. s r.o. prostřednictvím bezplatné zákaznické linky 800 174 632 nebo prostřednictvím internetových stránek www.medpharma.cz, může sbírat body a získat zdarma produkty ze sortimentu společnosti MedPharma, spol. s r.o.

2. Za každých 200,- Kč objednávky produktů společnosti MedPharma, spol. s r.o. obdrží zákazník spolu se zakoupeným zbožím 1 bod.

3. Body se lepí do Slevové karty, kterou zákazník obdrží poštou. Kartu lze vyžádat i telefonicky na bezplatné zákaznické lince 800 174 632 nebo písemně na e-mailové adrese objednavky@medpharma.cz.

4. Za nasbírané body si může zákazník vybrat zdarma produkty z kompletního sortimentu společnosti MedPharma, spol. s r.o. (dle aktuálního portfolia produktů).

5 nasbíraných bodů (1. úroveň) = zdarma produkty v hodnotě 100,- Kč
10 nasbíraných bodů (2. úroveň) = zdarma produkty v hodnotě 200,- Kč
15 nasbíraných bodů (3. úroveň) = zdarma produkty v hodnotě 300,- Kč
20 nasbíraných bodů (4. úroveň) = zdarma produkty v hodnotě 400,- Kč
25 nasbíraných bodů (5. úroveň) = zdarma produkty v hodnotě 500,- Kč

5. Jednotlivé produkty při výběru dárku se mohou vzájemně kombinovat, nesmí však cenou přesáhnout hodnotu dosažené úrovně nasbíraných bodů. Pro výpočet konečné hodnoty dárku je třeba vycházet z běžné ceny přípravku (nikoliv členské či akční), která je uvedená v ceníku produktů MedPharma, spol. s r.o., (popřípadě je uvedena v e-shopu www.medpharma.cz bez přihlášení do zákaznického účtu).

6. Účastí na této akci vyjadřuje každý účastník svůj souhlas s tím, aby jím dobrovolně poskytnuté osobní údaje byly zpracovány pro marketingové účely na dobu neurčitou v souladu s platným zákonem a to výhradně společností MedPharma, spol. s r.o., sídlo Křiby 292, 664 17 Tetčice. Tento souhlas může být kdykoliv písemně odvolán.

7. Slevovou kartu lze uplatnit pouze samostatně v souladu s výše uvedenými pravidly. Není možné ji kombinovat se standardní objednávkou (např. jako slevu na objednané zboží).

8. Slevovou kartu zaslanou elektronicky (např. sken nebo foto) neakceptujeme. Uplatnění je možné výhradně zasláním vyplněné Slevové karty poštou nebo osobním doručením na adresu: MedPharma, spol. s r.o., Sivice 510, 664 07 Pozořice.

Vytiskněte si Slevovou kartu pro lepení bodů!

Slevová karta MAL

  • zavolej zavolej
  • výhody výhody